Sort Option
  • Preţ
  • Data listării
  • Featured
Grid
List

cv 75 I chirie Victoriei apartament 2 camere parter

Victoriei, Baia Mare

2Room(s)
6Picture(s)
45
Zona Marul de Aur! Va propunem un apartament finisat compus din 2 camere, baie,balcon deschis,bucatarie openspace cu living situat la parter in suprafata utila de 45 mp. Apartamentul este dotat cu microcentrala,termopane,parchet si finisaje moderne. Se inchiriaza pe termen lung fara animale de companie. In pretul apartamentului este inclus un loc de parcare.
250€ / pe lună

cv 29 I chirie Cuza Voda garsoniera confort I etaj II

Cuza Voda, Baia Mare

1Room(s)
6Picture(s)
26
Zona Spitalul Judetean ! Va propunem spre inchiriere o garsoniera confort I situata la etajul II in suprafata utila de 26 mp. Garsoniera este finisata si dotata cu microcentrala,gresie,faianta,parchet,termopane. Se inchiriaza mobilata si utilata pe termen lung (minim 1 an) , fara fumatori si fara animale de companie.
170€ / pe lună

cv 59 I Ultracentral 2 camere semidecomandat

Bd.Unirii, Baia Mare

2Room(s)
8Picture(s)
50
Va propunem spre inchiriere un apartament in zona ultracentrala situat la etajul IV+iz in suprafata utila de 50 mp. Apartamentul este renovat,izolat termic si este dotat cu microcentrala,gresie,faianta,termopan si parchet. Se inchiriaza mobilat si utilat.
250€ / pe lună

cv 25 I Hala -Spatiu productie- Depozitare -Ateliere

Vasile Lucaciu, Baia Mare

3Picture(s)
200
Va propunem pentru inchiriere spatii in suprafete de 200-400 mp ,cu destinatii diverse -hala productie,ateliere ,depozitare,spalatorie auto,sala sport. Spatiile dispun de vestiare,grupuri sanitare,birouri, loc parcare,acces TIR , lifturi industriale.
3€ / pe lună

cv 2 Central , Moldovei 3 camere

Moldovei, Baia Mare

3Room(s)
1Parking(s)
12Picture(s)
68
Central! Va propunem, spre inchiriere, un apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul III, in suprafata utila de 68 mp. Imobilul este dotat cu microcentrala, gresie, faianta, parchet, dispune de 2 bai,doua balcoane, izolat termic, mobilat + utilat si se inchiriaza pe termen lung.
280€ / pe lună